gestor reserves

Et presentem DiHotel, un gestor de reserves que li aporta als teus clients una màxima rapidesa i facilitat en la contractació de les seves reserves. El nostre sistema, presenta un backoffice molt intuïtiu i senzill, que permet ser gestionat per personal amb coneixements o sense coneixements de l'entorn Web.

dihotel  no et cobrara per Reserva. Solament s'ha d'assumir una petita despesa en concepte de llicencia i manteniment de l'aplicació. Aquesta despesa possiblement la tinguis coberta amb la primera reserva On line que entri. Com pots comprovar, és una inversió petita per aconseguir una rendibilitat molt alta.

webs

Disposes de diferents opcions que donar als teus usuaris de la web, per poder accedir a la contractació de reserves On line.

Mitjançant un botó o imatge que el teu webmaster tindrà que incloure a la pagina web, en una zona visible i de fàcil accés. Aquest enllaç estarà redirigit al gestor de reserves en una nova finestra.

RESERVES ONLINE

O bé mitjançant la integració del nostre formulari, també en una zona visible i de fàcil accés. Aquesta tasca haurà de ser realitzada pel webmaster, utilitzant nostra API. És una tasca senzilla i ràpida.

EN UN MÀXIM DE 48 HORES, POTS DISPOSAR DEL TEU PROPI GESTOR DE RESERVES.
i
NO PAGUIS MÉS COMISSIONS PER RESERVA

Per sol.licitar més informació, empleni el formulari i en breu contactarem amb vostè

Nom de l´establiment
Persona de Contacte
Telèfon
Correu electrònic

Pots sol.licitar una visita comercial si pertanys a la zona de Catalunya
Vull que un comercial contacti per a una visita personalitzada
ENVIAR
Avís Legal
dihotel